Bogdan, un bun prieten, atunci când a început să se pregătească pentru examenul de admitere la facultate, și-a făcut un program. Acesta era detaliat pe zile, pe materii … 🙂 🙂 și conținea tot ceea ce trebuia să învețe până la examen. Asta spre bucuria părinților, care au văzut că banii pe care îi dădeau pentru meditații nu erau în zadar 🙂 🙂 . După două săptămâni în care prietenul meu nu a făcut absolut nimic, tatăl lui l-a întrebat cum stă cu pregătirea. Bogdan a recunoscut că este în urmă rău în comparație cu ce își propusese. După alte două săptămâni care au trecut identic cu primele, tatăl a revenit cu aceeași întrebare. Spre mirarea lui a aflat că Bogdan era la zi. ”-Păi cum? … că nu ai învățat nimic!” ”-Păi … am modificat programul!” 🙂 🙂 🙂 .

Acest crâmpei de istorie lăzăristă 🙂 este o explicație pentru bradul de Crăciun care se vede în imaginile cu Sabi.  Am modificat și eu programul de scris pe blog de câteva ori 🙁 . Sabinutza va face 1 an peste câteva zile și m-am gândit să îi urez ”La mulți ani!” publicând pe blog câteva imagini cu ea.

Cred că este un cadou oportun pentru că vecinii îl aud pe tatăl ei cântând destul de des și tare următoarea melodie:

La mulți ani, Sabinutza! 🙂

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published.

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code
     
 

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>