Nu știu dacă data evenimentului organizat de Skin și Nikon România a fost aleasă întâmplător în decembrie sau a avut scopul de a-l ajuta pe Moș Crăciun să-mi găsească un cadou potrivit. Evenimentul a fost organizat pentru a prezenta noua variantă a lui D3 (D3s) și un nou obiectiv 70-200 mm.  Inițial am crezut că, fiind posesorul unui D3x, invitația la eveniment va avea ca singur rezultat socializarea cu alți fotografi, fără să producă modificări în lista mea de achiziții (cei care mă cunosc știu că am o lista de produse, necesar a fi achiziționate, foarte dinamică și lungă… 🙂 ) .

Vedetele evenimentului:

A fost vorba despre testarea produselor noi de la Nikon și un meci de baschet demonstrativ.

Încălzirea … și o demonstrație a calităților fizice 🙂

și tehnice… 🙂

 Miha… cu drept de veto în ceea ce privește aprobarea bugetului pentru achizițiile din listă   🙂  🙂  🙂   !

A început jocul…

A fost totuși un meci demonstrativ…  În mod normal 4 și 6 l-ar fi faultat fără scrupule pe 7  🙂 . Și, cu siguranță, nr. 5 nu ar fi zâmbit.  Așa ceva, chiar  și în curtea școlii, ar fi fost imposibil într-o partidă cu miză!

 Vedeta… care ne-a aratat și ce înseamnă slam dunk-ul…

Toți au fost încântați. Și eu l-am privit cu invidie. Dar, cu siguranță, dacă ne-am fi întâlnit în “Lazăr”, în vremea în care Ciocîrlan de la “A” , Gusti de la “L” (parcă…), Oase de la a X-a … erau vedetele, ar fi plătit scump înfrângerea: o pizza în “Trifoiaș” sau “Salonul Spaniol” și 3 beri la “Monte Carlo”. Ce vremuri… 🙂 .

A fost o seară plăcută. Iar lista mea de achiziții  este mai lungă…deocamdată 🙂 .

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published.

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code
     
 

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>