Poate un titlu mai inspirat pentru acest post ar fi fost “Poveste de iarnă” pentru că tot evenimentul a fost construit  ca o evadare în lumea basmelor.  Cineva spunea că, în situații egale, “detaliile fac diferența…”, iar Camelia a fost atentă la toate amănuntele.  Ingredientele de bază au fost stilul, rafinamentul și eleganța…  🙂

Scenariul era binecunoscut: ședința de machiaj, întâlnirea cu nașii, ceremonia de la biserică, petrecerea… și totuși… a fost altceva decât de obicei.

O dimineață obișnuită pentru orice mireasă … dar și pentru orice fotograf de nuntă 🙂 …

 Am plecat spre casa nașilor unde o veche cunoștință –  acum în calitate de nașă mică 🙂  – mi-a pozat cu aceeași generozitate 🙂 . Cred că era Albă ca Zăpada, numai că avea un accesoriu de sezon 🙂 .

Camelia era pregătită să devină personajul principal al poveștii.

 Totul s-a întâmplat atât de repede, încât târziu mi-am dat seama că basmul deja începuse. Pe Luca îl cunoșteam :). În lumea poveștilor este întotdeauna bine să ai prieteni. Nu se știe niciodată când ai nevoie de ajutor…

Poate că nimeni nu mă crede când spun că a început o poveste.  Dar culorile din imaginile de la biserică nu sunt explicate decât prin intervenția unui spiriduș. Care nu există în realitate, dar sunt foarte mulți în lumea basmelor 🙂 . Și mulți fotografi și-ar dori ajutorul lor 🙂 .

După cununia parinților a avut loc și botezul lui Luca. A fost cuminte și a dorit să nu apară imagini cu el dezbrăcat. I-am respectat dorința pentru că dreptul la imagine este important la orice vârstă 🙂 .

Afară zăpada începuse să se așeze… iar pe spiriduși au început să-i trădeze urmele…

Un decor feeric, lumini arhitecturale, măști… toate așteptau cuminți sosirea oaspeților de seamă:  zâne, Feți-Frumoși, contese, prinți…

Ședința foto:

Petrecerea… unde cu siguranță personajele principale, Camelia și Alin, au avut pantofi fermecați, speciali pentru dans 🙂 .

 

 

Nu există poveste fără un strop de magie. Zânele au venit să ursească pentru Luca sănătate, înțelepciune și multă credință.

Orice poveste se termină cu : ” … și vor trăi fericiți până la adânci bătrâneți…” 🙂 . Și povestea pregătită cu grijă de Camelia și Alin are același final. Invitații au ajuns cu bine acasă după ce au trecut prin pădure, iar zânele, spiridușii și toate personajele din lumea magică s-au dus să se odihnească cu gândul la primăvară 🙂 .

Plecarea s-a făcut printr-un peisaj special, fiind parcă o continuare a evenimentului.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published.

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code
     
 

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>